200 тисяч гривень за проєкт реконструкції офсетного цеху у Кам’янці-Подільському



У Кам’янці-Подільському оголошено архітектурний конкурс на кращий проєкт реконструкції офсетного цеху, повідомляють у Департаменті містобудування та архітектури міської ради.

Минулого року у місті отримали грант від Європейського Союзу і впродовж 2022-2025 років будуть працювати над розбудовою зв’язків бізнесів у Кам’янець-Подільській громаді. Планується реконструкція існуючої нежитлової будівлі офсетного цеху під офісні, адміністративні приміщення, приміщення виставкової зали, майстерні та закладу громадського харчування (бізнес – центр), що на площі Польський ринок, 2.

До участі запрошуються фахівці, авторські колективи фахівців, громадяни України, фізичні або юридичні особи з наявністю кваліфікаційного сертифіката архітектора або наявністю такого сертифікату в одного із учасників авторського колективу. Подати заявку можна у Департаменті містобудування та архітектури міської ради до 17.00 години 30 січня 2023 року. Подання конкурсних проєктів можливе до 17:00 години 27 квітня.

Архітектурний конкурс відбувається в рамках проєкту "Сприяння економічному зростанню в Кам’янець-Подільській громаді". Проєкт фінансується Європейським Союзом в рамках Ініціативи "Мери за економічне зростання" і виконується у партнерстві з ГО Центр політичних студій та аналітики "Ейдос" та Кам’янець-Подільською міською радою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW