Тимчасово виконуватиме обов'язки голови нацполіції Вигівський, який розпочинав свою кар'єру на Миколаївщині



Уряд призначив тимчасово виконуючого обов'язки голови нацполіції України. Їм став генерал Іван Вигівський, який починав свою кар'єру в Миколаївській області.

В Нацполіції України повідомили, що рішення про призначення Вигівського прийняв Кабінет Міністрів 20 січня.

До цього Іван Вигівський обіймав посаду начальника  Головного управління Національної поліції України у місті Києві.

Взагалі Вигівський народився у Житомирській області. В 1999 році розпочалася його служба. Тоді Вигівський обіймав посаду  слідчого Очаківського міськрайонного відділу УМВС України в Миколаївській області. 

Пізніше, з 2015 по 2016 рік працював начальником Очаківського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. З 2016 року обіймав посаду заступника начальника Головного управління — начальника слідчого управління ГУНП в Миколаївській області. У 2020 році став начальником ГУНП в Полтавській області. У 2021 році обійняв посаду начальника Нацполіції у Києві. Має звання генерала поліції третього рангу.

Нагадаємо, що після того, як загинув міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, уряд призначив  голову Нацполіції Ігора Клименко заступником міністра внутрішніх справ – Голови Національної поліції України та в.о. міністра. А на місце Климента призначили Вигівського. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW