Поблизу Трускавця зіткнулися легковик і вантажівка: постраждала 42-річна водійка, - ФОТО



На Львівщині неподалік Трускавця зіткнулися автомобіль Toyota Auris і вантажівка DAF.

20 січня близько 14:00 на автодорозі "Борислав-Трускавець" неподалік Трускавця на Львівщині сталася автопригода. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Зіткнулись автомобіль Toyota Auris, яким керувала 42-річна жителька Дрогобича та вантажівка DAF під керуванням 39-річного жителя Вінницької області. Внаслідок зіткнення водійка легковика отримала тілесні ушкодження, її доставили в лікарню.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Триває розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

ДТП поблизу Трускавця
Фото: пресслужби поліції ЛьвівщиниДТП поблизу Трускавця
Фото: пресслужби поліції Львівщини

Крім того, правоохоронці застерігають: при погіршенні погодних та дорожніх умов – снігопадах, ожеледиці, недостатній видимості, водіям, які керують транспортними засобами, необхідно ретельно виконувати вимоги Правил дорожнього руху, бути обережними та продумувати кожен маневр. Не перевищуйте безпечної швидкості та будьте уважними.

Читайте також: Козицький повідомив, яка ситуація у Львові та області станом на 21 січня

Фото на головній: пресслужби поліції Львівщини 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW