У боях на Донеччині загинули двоє військових з Чернігівщини



20 січня на Чернігівщині в останню путь провели двох воїнів – Валерія Качана та Ігоря Нагорного. Про це повідомляє обласний військкомат.

Валерій Качан

Валерій Качан

Солдат Качан Валерій Анатолійович народився 30 серпня 1977 року у Прилуках. Після закінчення школи навчався в Прилуцькому професійно-технічному училищі.

До 24 лютого 2022 року чоловік працював на підприємстві "Агрокім", певний час перебував за кордоном, але після повномасштабного ворожого вторгнення повернувся в Україну та став на захист її територіальної цілісності та недоторканості.

Службу ніс у військовій частині А0998 на посаді старшого стрільця кулеметного взводу та разом з побратимами віддано захищав Батьківщину від загарбника.

На жаль, 31 грудня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Опитне на Донеччині Качан Валерій загинув.

Попрощалися з полеглим воїном у Прилуках, поховавши його на місцевому кладовищі. Вдома на нього чекати дружина та двоє синів.

Ігор Нагорний

Ігор Нагорний

Солдат Нагорний Ігор Миколайович народився 16 березня 1967 року у Ніжині. Навчався в Ніжинській школі №11, а після 8-го класу вступив до Ніжинського ПТУ №13 (нині - №35).

З 1985-го по 1987 роки чоловік проходив службу в армії, певний час працював на механічному заводі, а з початком повномасштабної війни долучився до Захисників Батьківщини. Спочатку обороняв Чернігівщину, потім у складі військової частини А0693 давав гідну відсіч російським окупаційним військам на інших напрямках бойових зіткнень.

На жаль, 10 січня 2023 року під час виконання чергового бойового завдання на Донеччині Нагорний Ігор загинув...

Попрощалися з Героєм-земляком у Ніжині, поховавши його на Алеї Слави Фрунзівського кладовища. Вдома на Ігоря чекали дружина та донька.

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром...



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW