В "Тернопільобленерго" пояснили, чому в області не виконується графік відключень



У "Тернопільобленерго" пояснили, що графіки відключень не завжди виконуються. Відхилення від графіка енергетики пояснюють рядом причин.

"По-перше, працівники, які безпосередньо здійснюють операції з вимкнення чи увімкнення обладнання, переїжджають з об’єкта на об’єкт, тому потрібний час для здійснення операції.

По-друге, виникають ситуації коли обладнання виходить з ладу через сильне перевантаження. Це пов’язано з тим, що енергосистема міста Тернопіль та Тернопільської області будувалась не для того, щоб вимикати світло у мешканців, а для того, щоб забезпечувати надійне енергозабезпечення.

Також велике навантаження виникає при відновленні електропостачання, коли всі прилади у квартирах залишаються включеними. Все це призводить до додаткових локальних аварій, усунення яких спричиняє затримки при включенні окремих ліній електропередачі.

По-третє, під час повітряної тривоги працівники не здійснюють операції з увімкнення чи вимкнення електрообладнання, адже перебувати на об’єкті електроенергетики небезпечно.

Стан в енергосистемі країни залишається складний і тому варто з розумінням віднестись до даної ситуації та бути готовими до тривалих перерв в електропостачанні.

А за наявності електропостачання ощадливо ставитися до електричної енергії, адже в нашій країні функціонує об’єднана енергосистема і кожен споживач, економлячи кВт·год, робить свій внесок у відновлення електромережі країни", – пояснили у "Тернопільобленерго".

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW