"В обмінниках почали відмовлятися від долара з цими ознаками": українців попереджають про загрозу їхнім заощадженням



Українцям почали потрапляти до рук долари з дивними позначками невідомого походження. Купюри відмовляються приймати в банках або приймають за курсом, який значно нижчий від ринкового. Про купюри невідомого походження розповів мешканець Дніпра Сергій Сахань.

Як інформують "Патріоти", чоловік показав фото зі 100-доларовими купюрами, які мають мітки. Він також розповів про свій невтішний досвід обміну цих грошей. На вигляд купюри були абсолютно як нові, якби не відмітні позначки.

"Мої шановні "міняли" біля Касти, у яких курс завжди вищий, мені просто відмовили. Типу незрозуміло ким мічені, і здати їх важко. Запропонували з 15% дисконтом.

Тобто по 34 грн за 1 долар. Я такий "ні, піду в банк". Пішов. Заходжу до #Привату, ні кажуть, не беремо. Ми їх потім не продамо. Та ж ситуація і в #Ощаді. У #Пуммбі вже запропонували за -12% від вартості", - розповів чоловік.

Сергій має кілька версій наявності незвичайних міток на доларах. Наприклад:

"Злі наші митники поставили мітку нібито про перетин кордону, де громадянин на правовій основі перевіз необхідну йому суму в Україну і не заплатив хабарі на митниці".

"Африканські долари. Або студенти завезли так багато. Або за зерно отримали"

"Мексикано-Колумбійські долари".

"Жартівники з НБУ. Там розрахувалися з кимось, а тепер приймають все з дисконтом і всі банки та обмінники тепер здають їм за заниженим курсом".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW