Стало відомо, як на Львівщині вимикатимуть світло на Водохреще, 19 січня



НЕК "Укренерго" встановила ліміти споживання світла на Львівщині. 

На Водохреще, 19 січня, на Львівщині світло вимикатимуть частіше. У області діятимуть погодинні графіки, електроенергію можуть вимикати у період "Можливих відключень". 

Про це повідомили у пресслужбі Львівобленерго. 

У пресслужбі Львівобленерго розповіли, що частіші вимкнення світла запровадили через нові ліміти НЕК "Укренерго". 19 січня ліміт становить — 510,8 мегават, що складає близько 50% від потреби.

Графік погодинних вимкнень світла на Львівщині, Фото - Львівобленерго

Графік погодинних вимкнень світла на Львівщині, Фото - Львівобленерго

Як дізнатися групу відключень на Львівщині? 

На Львівщині світло вимикають за групати. Дізнатися, до якої групи належить ваш будинок можна на сайті "Львівобленерго" у розділі "Чому немає світла". У спеціальній графі вам потрібно ввести: місто, вулицю та номер будинку. Після цього вам нададуть інформацію про вашу групу та покажуть графіки відключення саме для неї. 

Вимкнення світла на Львівщині за групами, Фото - Львівобленерго

Вимкнення світла на Львівщині за групами, Фото - Львівобленерго

Як та коли "Укренерго" встановлює ліміти споживання? 

"Укренерго" встановляє ліміти для кожної області щоранку. Показники напряму залежать від загальної ситуації в енергосистему України. 

"Цими вихідними енергетичні об'єкти знову постраждали внаслідок обстрілів і не можуть працювати у режимі, який був до війни", - додали у Львівобленерго. 

Варто додати, що ліміт формується та застосовується у випадку, коли споживання є більшим, ніж можливості виробляти та доставляти електроенергію. При будь-якому перевищенні ліміту енергетики змушені застосовувати графіки відключень. Просимо всіх раціонально користуватись електроенергією, аби зменшити час та обсяг відключень.

Читайте також: Український уряд вважає загрозу повторного наступу росії "дуже реальною"



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW