Не довіряють. Чому окупанти завозять російських чиновників в Маріуполь



 Росія змушена завозити власних чиновників на окуповані території для здійснення управлінських функцій у зв’язку з відмовою мешканців окупованих українських територій співпрацювати з російською адміністрацією.

Про це у ранковому зведенні повідомляє Генеральний штаб Збройних сил.

"Через незначну кількість колаборантів, загарбники змушені завозити чиновників з Російської Федерації для виконання управлінських функцій окупаційного режиму на тимчасово захоплених територіях. До того ж спостерігається нестача працівників у різних галузях, тому що місцеві жителі не бажають співпрацювати з окупантами. Тож росіяни намагаються завезти робітників із тієї ж Росії та тимчасово окупованого Криму", — йдеться у повідомленні.

Проте в Маріуполі нестачі в колаборантах немає. Як розповідають 0629 місцеві мешканці, щоб влаштуватись на роботу в окупаційну адміністрацію, доводиться платити хабар гауляйтеру Маріуполя Іващенко або людям, пов'язаним з ним. 

Тим не менш, в місті з'являється все більше російських чиновників, які контролюють дії українських колаборантів. Через недовіру, кажуть місцеві.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW