Підрив військової бази в Макіївці. Росіяни офіційно призначили винних



Керівництво так званого "МВС ДНР" провело службову нараду про наслідки удару української артилерії по місцю розміщення російських мобілізованих в тимчасово окупованій Макіївці. Призначили винних. Ними виявились "народні міліціонери ДНР".

Про це повідомляє Головне управління розвідки.

"В ролі «цапів-відбувайлів» виступили заступник начальника РОВД Макіївки та ще 7 «народних міліціонерів».   Їх вже заарештовано «міністерством державної безпеки днр». Всім висунуто офіційне звинувачення у «халатному ставленні до функціональних обов’язків». Відомо, що обвинувачених не будуть довго утримувати в місцях позбавлення волі, а направлять «для виконання завдань» на блокпости в районі населених пунктів Опитне та Майорськ", - повідомили в ГУР.

 Також за інформацією ГУР,  на територію так званої «ДНР» масово прибуває особовий склад, який не планують застосовувати у бойових діях. Ці підрозділи розподіляються по «пунктах тимчасової дислокації». Найчастіше їх облаштовують у великих будинках приватного сектору, приміщеннях промислових підприємств та установ. 

Головне завданням новоприбулих – посилення контррозвідувального режиму. 

 Найбільша увага приділяється місцям розташування підрозділів так званих «кадирівців», рівень довіри до яких з боку військового командування різко знижується.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW