Чернігівка не потрапила у першу п'ятірку на конкурсі "Міс Всесвіт"



Вікторія Апанасенко

Модель із Чернігова Вікторія Апанасенко не потрапила до п'ятірки найкращих на щорічному міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт 2022", який відбувся в ніч на 15 січня в американському місті Новий Орлеан.

Про це повідомляє "Gazeta.ua".

Переможницею конкурсу стала представниця Сполучених Штатів Америки Р'Бонні Габріель. Також до п'ятірки потрапили представниці Домінікани, Венесуели, Пуерто-Рико та Кюрасао.

Р'Боні Габріель – американо-філіппінська модель, переможниця конкурсу "Міс США 2022". Народилася в Х'юстоні, штат Техас, у родині філіппінця Реміхіо Бонзона Габріеля та американки Дани Вокер. Габріель закінчила університет Північного Техасу зі ступенем бакалавра в галузі дизайну одягу зі спеціалізацією в галузі волокон. Працює дизайнером і моделлю. 

Своєю чергою представниця України Апанасенко, на першому етапі конкурсу, приголомшивши публіку виходом у костюмі "Воїн світла", який створила українська дизайнерка Леся Патока. Символічне вбрання складалося з білої сукні й масивних золотих чобіт. Головною особливістю костюма стали німб із колосків пшениці, меч, а також величезні крила, що рухалися.

Вікторія також продемонструвала чорну вечірню сукню з синьо-жовтою вишивкою на декольте, а також накидкою кольорів прапора України. Чорний став символом темних для України часів.

До конкурсу "Міс Всесвіт 2022" також допустили представницю Росії модель Анну Ліннікову. У мережі таке рішення викликало шквал критики. Конкурс не обійшовся без провокацій з боку російської представниці. Ліннікова спробувала сфотографуватися біля українки, створивши ілюзію "дружби", але провокація не вдалася.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW