Знищений під'їзд у Дніпрі та прильоти по інфраструктурі - Україна знову під російським рактеним обстрілом - ОНОВЛЮЄТЬСЯ



Близько 15 години 14 січня по всій території України оголосили повітряну тривогу. Бо росія знову влаштувала масштабний ракетний обстріл.

У ріхних областях країни вже повідомляють про "прильоти", їх наслідки та роботу ППО. Зібрали всю відому про новий ракетний обстріл інформацію.

15.27 - за даними ЗМІ, вибухи лунають у Вінницькій, Миколаївській та Одеській областях. Роботу ППО підтвердило керівництво Одещини.

15.41 - ЗМІ повідомляють про вибухи на Дніпропетровщині та Хмельниччині. Чутно вибухи й на Харківщині. Очікуємо на офіційну інформацію. "ППО та авіація працюють, відіб'ємося", — запевняють в Офісі Президента.

16.01 - росіяни вдарили по багатоквартирному будинку в Дніпрі. Після влучання у Дніпрі немає як мінімум одного під‘їзду, під завалами знаходяться люди.

Знищений під'їзд у Дніпрі та прильоти по інфраструктурі - Україна знову під російським рактеним обстрілом - ОНОВЛЮЄТЬСЯ, фото-1

16.05 - вибухи чує вже захід країни. ЗМІ повідомляють про роботу ППО на Київщині. У низці областей країни застосовано екстрені вимкнення світла.

16.10 - два «прильоти» ворожих ракет в об‘єкт критичної інфраструктури в Харківській області. Застосовуються аварійні відключення світла. На місці працюють екстрені служби. 

16.16 - ворог влучив по об‘єкту критичної інфраструктури у Львівській області, - голова ОВА Максим Козицький. Можливі перебої у постачанні світла та води. Залишайтесь в укриттях.

16.20 - у Києві лунають вибухи. Працює ППО. 

"Чудово знаю будинок в який прилетіло у Дніпрі, народився і проживав поруч. Знаю людей з цього району. Привітні і доброзичливі! Злість. Спілкувався з мером Дніпра – Борисом Філатовим, він також вже виїхав на місце де росія влаштувала терор. 

Всі рятувальні служби працюють. Сил та витримки дніпрянам!", - прокоментував влучання у будинок в Дніпрі заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

Знищений під'їзд у Дніпрі та прильоти по інфраструктурі - Україна знову під російським рактеним обстрілом - ОНОВЛЮЄТЬСЯ, фото-2

Станом  16:20 у м. Дніпро у зруйнованому під’їзді  дев’ятиповерхового житлового будинку врятовано 15 осіб. Кількість загиблих та травмованих уточнюється, - повідомив Кирило Тимошенко. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW