В Києві відкрився найбільший "Пункт Незламності", розрахований на понад 1000 людей, - ВІДЕО



У столиці відкрився новий "Пункт незламності", який розрахований на 1000 осіб. Його розгорнули на базі маркет-моллу "Даринок", що біля станції метро "Лісова".

Про це повідомили в Київській військовій адміністрації.

Зазначається, що він вирізняється не лише своїм масштабом, а й своєю автономністю та комфортом. Пункт незламності оснащений 5 генераторами, сукупною потужністю 2 МВт, які поєднані в одну мережу для забезпечення безперебійного електропостачання. В достатній кількості є власні запаси питної і технічної води. Тож навіть під час відсутності електроенергії тут продовжують працювати фуд-корти та кав’ярні.

Тут є всі умови, де не тільки можна просто посидіти, підзарядити гаджети, а й є окремі зони дня роботи та навчання. Пункт оснащений телебаченням, де транслюється телемарафон "Єдині новини" аби люди залишалися поінформовані про події в країні. Для дітей в окремих локаціях включають мультфільми - зазначають в КМВА.

Облаштована зона і для найменших: є чимала ігрова зона з іграшками, батутами.

"Пункт незламності розрахований на всі вікові категорії мешканців. Я вважаю, що він дуже функціональний і зроблений для людей!” – зазначають у військовій адміністрації.

Пункт розрахований понад 1000 місць, але, в разі необхідності, може прийняти і в кілька разів більше мешканців Києва. Крім того, сюди можна приходити з домашніми улюбленцями. З ними можна не лише перебувати в самому Пункті. Тут ще є зона для вигулу.

Раніше ми розповідали, що у Бучі на Київщині в одному з мікрорайонів облаштували пункт обігріву у казахській юрті.

Також ми розповідали, що в Києві на території "Даринку" створили Містечко Незламності – це 68 000 м2, де люди можуть зігрітися, зарядити гаджети, провести час з дітьми.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW