«Тату, ви будете мною пишатися, я служитиму гідно!»: стрілець-снайпер з Дніпропетровщини загинув у бою на Луганщині



29 жовтня поблизу села Андріївка Сватівського району Луганської області старший солдат, стрілець-снайпер Антон Кочергін, виявивши стійкість і мужність, загинув у бою, передає редакція 056. 

21-річний воїн-залізничник з Криворізького локомотивного депо Придніпровської залізниці Антон Кочергін виріс у родині залізничників. Батько, Іван Кочергін, більше 30 років віддав локомотивній справі. Помічником машиніста електровоза працював і старший брат Іван. За їхнім прикладом Антон у вересні 2019 року прийшов в Криворізьке локомотивне депо працювати помічником машиніста електровоза.

«Тату, ви будете мною пишатися, я служитиму гідно!»: стрілець-снайпер з Дніпропетровщини загинув у бою на Луганщині , фото-1

Влітку 2020-го уклав контракт із ЗСУ. Від’їжджаючи, сказав: «Тату, ви будете мною пишатися, я служитиму гідно!»

У 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка новобранець пройшов добрий вишкіл. З початку вторгнення російських загарбників військовий підрозділ Антона боронив нашу державу на найгарячіших напрямках: Чугуїв, Куп’янськ на Харківщині. А потім перекинули на Луганщину.

У серпні 2022-го мобілізували до ЗСУ і старшого брата Івана. Тепер родина Кочергіних щодня чекала добрих звісток від двох синів-воїнів. Наприкінці жовтня Антон перестав виходити на зв'язок. А невдовзі прийшло повідомлення, що 29 жовтня поблизу села Андріївка Сватівського району Луганської області старший солдат, стрілець-снайпер Антон Кочергін, виявивши стійкість і мужність, загинув у бою. 

Тяжка втрата для рідних, друзів, колег. Молодий, енергійний, цілеспрямований. Скільки ще добрих справ Антон не встиг зробити…

Високу ціну ми платимо за нашу перемогу. Не забудемо! Пам’ятатимемо про кожного загиблого героя!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW