Прориву нашої оборони та руху у напрямку Краматорська і Слов’янська не видно - Череватий



Речник Східного угруповання військ ЗСУ, полковник Сергій Череватий розповів про напруженість на східному фронті та чому росіяни з літа намагаються захопити Соледар або Бахмут.

Про це передає Radio NV.

Череватий зазначив, що Соледар зараз не знаходиться під контролем ворога, наші сили проводять оборонні бої.

"Поки що невеликий тактичний успіх у них був, проте прориву нашої оборони та стрімкого руху десь у напрямку Краматорськ, Слов’янськ у них поки що абсолютно не видно. А це те, про що вони мріяли".

На думку Череватого, Соледар для ворога - це політична ціль і перевищує військову цінність. На тлі своїх поразок у Києві, Харкові та Херсоні, вони привернули увагу на це невеличке місто. Вагнерівці з великими втратами ледве-ледве просунулися на кілька кілометрів і це роздувається вже як неймовірна перемога.

В ефірі телемарафону Череватий також розповів, що серйозність амбіцій сторін покажуть якраз наступні великі операції. Битва за Соледар дуже важлива з точки зору, що наші сили не дають ворогу системно прорвати нашу оборону, не зробити оточення, про яке вони мріють, не вийти в тил і потім на оперативний простір, щоб потім рухатися на Слов'янськ і Краматорськ.

Читайте також:

  • 50% населення повернулося у Слов’янськ - Вадим Лях
  • Соледар: бої тривають. У місті зруйновані цілі квартали (ФОТО)

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW