Військовий оркестр з Хмельниччини провів святкові концерти на сході України



Мистецький тур для військовослужбовців, які перебувають на Сході України, організував військовий оркестр 19-ї ракетної бригади «Свята Варвара».

З 26 грудня по 2 січня вдалося провести 7 концертів для українських захисників, які боронять українську землю на Донеччині, зокрема для цивільного населення міста Покровськ та для бійців, які дістали поранення під час виконання бойових дій та наразі перебувають на лікуванні у шпиталях.

Основною метою поїздки було підтримати бойовий дух українських захисників, привітати їх з новорічними святами, підняти настрій та подякувати за їхню роботу.

За словами начальника військового оркестру Віктора, колектив зустріли тепло.

— Незважаючи на те, що свята, і, звісно ж, кожен хотів би зустріти новорічну ніч зі своє сім’єю, колектив нашого оркестру ухвалив для себе рішення влаштувати свято для тих, хто захищає нашу країну від російських загарбників. Кожен з нас вважав своїм обов’язком таким чином підтримати хлопців та влаштувати для них невеличке свято. Для нашого оркестру було приємно, що ми змогли хоч трішки дати можливість бійцям відпочити та відчути дух свята навіть на передовій, — поділився Віктор.

Частину концертів колективу доводилось проводити під звуки вибухів, які лунали з околиць. Як розповів начальник оркестру, спілкуючись із захисниками, було відчутно, що вони втомлені, сумують за рідними, але вмотивовані надалі виконувати бойові завдання та гнати ворога з нашої землі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW