Розстріляв через борги: у Київській області чоловік жорстоко вбив фермера, – ВІДЕО



У Київській області правоохоронці затримали чоловіка, який 9 січня в селі Барахти розстріляв автомобіль місцевого підприємця. Чоловік в авто загинув на місці. За скоєне зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це розповів начальник Поліції Київської області.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Холоднокровно розстріляв фермера через борги. В Обухівському районі житель села Барахти позбавив життя 74-річного місцевого підприємця. Під час суперечки нападник дістав рушницю та почав стріляти по автомобілю знайомого. Потерпілий загинув на місці, – розповів Нєбитов.

За його словами, правоохоронці вже затримали 70-річного стрільця та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як ми повідомляли раніше, у Київській області в селі Гаврилівка чоловік зарізав співмешканку через ревнощі. В ході конфлікту зловмисник наніс жінці ножове поранення, яке стало смертельним.

Також ми писали про те, що у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який у п'яній бійці завдав 17 ножових поранень своєму приятелю.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW