Терміновий збір: ужгородка потребує допомоги небайдужих у боротьбі з онкологією



На жаль, рак не чекає на завершення війни, велика біда сталася у родини з Ужгорода. Молода жінка Кнежник Тетяна потребує термінової допомоги небайдужих людей у боротьбі з онкологією за власне життя. Про це інформують на сторінці Благодійна група допомоги «Подаруй надію. Закарпаття».

Терміновий збір: ужгородка потребує допомоги небайдужих у боротьбі з онкологією, фото-1

Біда застала родину зненацька, у жінки діагностували рак яєчника, операція не може чекати. Коштів, які потрібні для порятунку життя у родини не має, тому вони вимушені звернутися до людей з проханням допомогти зібрати кошти на операцію, яку мають зробити в дуже короткі строки.

“Вартість операції 160 000 тисяч гривень, плюс витрати на хімієтерапію та перебування в лікарні. Медики Діамеду в Ужгороді назначили операцію через 10 днів, строки дуже короткі, але ми з вами, я впевнена, зможемо це зробити, і на такі великі свята врятувати ще одне життя”, – йдеться у дописі.

Історія Тетяни зі слів її донечки:

“У грудні 2022 року у мами діагностували рак яєчника, уражена печінка, не справляється зі своєю функцією, викидує рідину в черевну порожнину.

Діагноз змусив нас за декілька днів опинитися на переломному періоді. Ця хвороба застала нашу сім’ю зненацька.

У грудні мама стала погано почуватись і ми пішли на УЗД на якому нам діагностували онкологію. Це найстрашніший сон від чого мені дуже боляче.

Лікар сказав часу обмаль (10 днів), потрібно чим швидше робити операцію і починати хімієтерапія.

На жаль, боротьба за життя мами виявляється неймовірно важкою. Фінансовий стан мій і мого батька на пенсії не дають нам можливості покрити витрати на операцію. Я сама виховую 5-річну дитину, тому мені нічого не залишається, як благати людей доброго серця про допомогу.

Для мене надзвичайно важливо зробити маму щасливою, я люблю її понад усе і не можу дозволити опустити руки в цій боротьбі!

Вірю, що добро повертається і разом ми можемо творити чудеса! Кожен платіж, навіть найменший, має величезне значення”

БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:

ПРИВАТ БАНК: 4149 4993 4892 3192
Отримувач Кнежик Тетяна Вікторівна.
Рахунок отримувача 26205888955766
IBAN UA963052990000026205888955766
МФО банку 305299
РНОКПП отримувача 2639922222.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW