Армія рф за добу 21 раз вдарила по Донеччині — пошкоджені майже 50 цивільних об'єктів



Протягом минулої доби ворог майже безперервно обстрілював Донецьку область.

За минулу добу поліцейські задокументували 21 удар по Донеччині, під обстрілами перебували 11 населених пунктів.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Донецької області.

«Протягом доби під обстрілами перебували 11 населених пунктів. Мішенню росіян стали житлові будинки. Ворог випустив снаряди по містах Авдіївка, Костянтинівка, Бахмут, Краматорськ, смт Велика Новосілка, Курахівка, Райгородок, селах Веселе, Кам’янка, Красногорівка, Олександро-Шультине», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, окупанти вели вогонь з авіації, ЗРК «С-300», РСЗВ «Град», артилерії та мінометів. Унаслідок обстрілів зруйновані та пошкоджені 47 цивільних об‘єктів, – 32 житлових будинки, завод, пошта, магазини, кафе, зупинка громадського транспорту, а також лінія електропередач і автомобілі.

З авіації рашисти вдарили по селу Красногорівка. Інформація щодо жертв та пошкоджень унаслідок удару не надходило.

Артилерією ворог накрив селище Курахівка. Руйнувань зазнали 24 приватних та шість багатоквартирних будинків, є поранені цивільні мешканці.

Чотири ракети «С-300» окупанти спрямували на Краматорський район. Дві з них влучили на територію заводу в Костянтинівці. Один удар прийшовся на Краматорськ та ще один на селище Райгородок – постраждали об’єкти інфраструктури. За попередньою інформацією, мирні жителі не постраждали.

Під масованим вогнем перебував Бахмут. Внаслідок ворожих атак травмовано місцевих мешканців, постраждали співробітники поліції – один поліцейський загинув.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також:  

  • Газопроводи на Донеччині зазнали масованих обстрілів
  • Відрізок вулиці закритий, громадський транспорт змінив маршрут, двоє загиблих, - наслідки обстрілу Краматорська
  • На Бахмутському напрямку за добу відбулося 43 бойові зіткнення - ЗСУ

Отримуйте добірку найважливіших новин за день у нашій Viber спільноті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW