ДСНСники у Києві попередили вибух та загасили масштабну пожежу в гаражному кооперативі, - ФОТО



У Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на території гаражного кооперативу. На щастя, жертв та постраждалих немає.

Про це розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у місті Київ.

У столиці палав гаражний кооператив
ГУ ДСНС у м.КиївУ столиці палав гаражний кооператив
ГУ ДСНС у м.Київ

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Там ми публікуємо ще більше актуальних та важливих новин Києва, області та України.

У столиці палав гаражний кооперативУ столиці палав гаражний кооперативУ столиці палав гаражний кооператив

За даними рятувальників, сьогодні, 7 січня, вночі горів гаражний кооператив на проспекті, Правди, 39. Пожежа виникла в одному з гаражів, а полум'я перекинулось на поруч розташовані гаражі. Вогонь на площі 120 квадратних метрів два десятки пожежників гасили півтори години.

У столиці палав гаражний кооператив, ГУ ДСНС у м.Київ

У столиці палав гаражний кооператив, ГУ ДСНС у м.Київ

Під час гасіння пожежі з одного з гаражів рятувальники винесли каністри з паливом та газовий балон, попередивши можливий вибух. Гараж, де виникла пожежа, згорів вщент.

У столиці палав гаражний кооператив
ГУ ДСНС у м.КиївУ столиці палав гаражний кооператив
ГУ ДСНС у м.Київ

В сусідніх гаражах пошкоджені автомобілі Daewoo Lanos, Cherry Tiggo, Great Wall та BMW X5. Крім того, в сусідніх гаражах пошкоджені дах, міжгаражні перекриття та особисті речі.

Жертв та постраждалих внаслідок пожежі немає.

Нагадаємо, ми писали раніше про те, що в Білій Церкві на Київшинв сталася пожежа в багатоповерхівці на вулиці Ярослава Мудрого. Рятувальники винесли потерпілу власницю квартири, де виникла пожежа, та передали медикам, а ще одного чоловіка вивели на свіже повітря.

Також повідомляли, що 28 грудня о 18:01 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на вул. Землянській, 10, що у Печерському районі столиці. По прибуттю, бійці встановили, що на першому поверсі 2-поверхового приватного житлового будинку в гаражному приміщенні стався вибух акумулятора з послідуючим горінням.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW