Психотропну речовину пересилав поштою в акустичній колонці – у Житомирі правоохоронцю повідомили про підозру



За процесуального керівництва прокурорів Житомирської обласної прокуратури правоохоронцю повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та пересилання з метою збуту, а також незаконному збуті психотропної речовини (ч. 1 ст. 307 КК України).

Читайте також: На Житомирщині злочинна група збутчиків контафактного алкоголю постане перед судом

Слідством установлено, що незаконним обігом психотропних речовин займався 29-річний помічник чергового одного з ізоляторів тимчасового тримання ГУНП в області.

Так, підозрюваний, схильний до вживання психотропних речовин, не лише купував їх для власного використання, але й реалізовував «товар» в іншу область.

Зокрема, задокументовано факт придбання ним у Житомирі у жовтні 2022 року декількох зіп-пакетів з психотропною речовиною, які він з метою конспірації запакував до внутрішньої частини динаміку колонки та відправив поштою своєму знайомому у Миколаївську область.

Під час обшуку за місцем проживання виявлено і вилучено зелену подрібнену речовину, схожу на рослини конопель, а також набої до нарізної вогнепальної зброї.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від посади.

Викрито злочин обласною прокуратурою спільно з Житомирським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України та другим слідчим відділом (з дислокацією у м. Житомирі) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Хмельницькому, який проводить досудове розслідування.

Джерело: Житомирська обласна прокуратура

Читайте також: Знову незаконна порубка дерев на Житомирщині?

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook


AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW