В Одеській області затримали 19-річного водія з чужими правами



У Роздільнянському районі поліцейські викрили керманича, який користувався посвідченням водія з явними ознаками підробки.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

19-річного молодого чоловіка, який їхав на автомобілі «BMW», зупинили для перевірки на одному з блокпостів у селищі Велика Михайлівка працівники сектору реагування патрульної поліції.

Водій надав їм документи на транспортний засіб і на право керування ним. При перевірці водійського посвідчення за наявними інформаційними базами даних поліцейські встановили, що водійське посвідчення зареєстроване зовсім на іншу людину і видане у 2003 році, коли молодик народився.

Поліцейські вилучили посвідчення, яке в подальшому направили на проведення відповідної експертизи. За даним фактом правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 358 Кримінального кодексу України (Використання завідомо підробленого документа). Її санкція передбачає покарання у вигляді накладення штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Слідство триває. Після отримання результатів дослідження та проведення інших необхідних слідчих заходів поліцейські вирішуватимуть питання щодо повідомлення фігуранту про підозру.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW