Рідні збирають гроші на помсту: у сусідній області поховали 22-річну дівчину, яка загинула внаслідок ракетного удару



У сусідній Хмельницькій області вчора, 3 січня, попрощалися із 22-річною Оксаною Музикою, яка 31 грудня отримала важкі поранення внаслідок ракетного обстрілу в обласному центрі. Дівчина померла у ніч проти 1 січня.

Про це повідомляє видання "Всім".

Загиблу поховали у її рідному селі Грим’ячк. На прощання зібралося кілька сотень осіб. Зокрема, рідні, друзі та небайдужі мешканці. На літо 2022 року у дівчини було запрлановане весілля, але відмінили його через війну. Тепер весільне гільце та коровай принесли на її похорон. 

Рідні збирають гроші на помсту: у сусідній області поховали 22-річну дівчину, яка загинула внаслідок ракетного удару (ФОТО), фото-1

"У 2017 році Оксана закінчила наш ліцей "з відзнакою". Розумниця, талановита у всьому, організаторка усіх ліцейних заходів, чуйна, душевна, справедлива. Вона завжди приходила усім на допомогу. Вона завжди посміхалася. Це була дівчина-краса. Тепер Оксанка - янгол небесний", - згадує Оксану вчителька Хмельницького ліцею ІІ-ІІІ ступенів Юлія Рудницька.Рідні загиблої дівчини відкрили збір коштів на помсту за її смерть. Гроші планують передати в управління розвідки на закупівлю дронів-камікадзе.

До слова, Оксана постраждала неподалік місцевого ринку "Дубово" в автомобілі. У салоні був її чоловік та двоє друзів. Дівчина отримала важкі пранення. Її шпиталізували. В соцмережах стали ширитися дописи про необхідність крові для хмельничанки. Втім, медикам не вдалося врятувати дівчину.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW