рф передислоковують на північ Криму нові військові підрозділи для утримання окупованих територій



Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк в коментарі Укрінформу розповів, що рф передислоковують на північ Криму нові військові підрозділи.

Про це повідомляється на сторінці ГУР МО.

Андрій Черняк зауважив, що росіяни наразі докладають усіх зусиль, аби зберегти так званий сухопутний коридор до Криму:

«У цьому полягала їхня ідея захоплення Донецької області, узбережжя Азовського моря, також у їхніх планах було відрізати Україну від Чорного моря. Але країна-окупант не змогла реалізувати жодних планів в Україні. Враховуючи, що наші закордонні партнери поставляють нам нові зразки озброєння, так званий сухопутний коридор до Криму, звичайно, не є безпечним. Україна завдаватиме ударів по позиціях росіян на всій окупованій території», – зазначив Андрій Черняк.

Представник ГУР МО України додав, що загарбники стягують на північ Криму нові військові підрозділи. Також вони продовжують будувати оборонні споруди як на півночі тимчасово окупованого півострова, так і на тимчасово окупованій частині Херсонщини.

«Вони програють, тому створюють захисні споруди там, де можуть, розуміючи, що їм доведеться вести на цих рубежах бойові дії», – підсумував Андрій Черняк.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW