У Ромнах поліцейські затримали чоловіка за підозрою у замаху на вбивство



Співробітники поліції відкрили кримінальне провадження щодо 56-річного раніше судимого жителя району, який спричинив ножове поранення своєму товаришу. Наразі підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України.

До чергової частини Роменського районного відділу поліції від лікаря бригади швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення, про те, що в одному із сіл, що на Недригайлівщині, 37-річний чоловік отримав ножове поранення в шию. На місце виклику виїхала слідчо-оперативна група.

По приїзду на місце події, співробітники поліції встановили, що потерпілий у себе вдома разом із своїм 56-річним раніше судимим знайомим вживав спиртні напої. Під час розмови між ними виникла сварка, в результаті якої односелець схопився за ножа та спричинив господарю тілесне ушкодження. Після чого втік. Нападника правоохоронці знайшли швидко.

“Наразі поліцейські затримали підозрюваного в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та відкрили відносно нього кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 ч. 1 ст. 115 “Умисне вбивство” Кримінального кодексу України. Слідчі поліції за погодженням з Роменською окружною прокуратурою вже оголосили йому про підозру”, - коментує Сергій Башкіров, тимчасово виконуючий обов'язки начальника Роменського районного відділу поліції.

Відділ комунікації поліції Сумської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW