"З Полтави я тікати нікуди не буду!" - Олександр Мамай прокоментував обвинувачення прокуратури і звернувся до Володимира Зеленського



3-го січня міський голова Полтави Олександр Мамай влаштовує пресконференцію для журналістів.

У ній коментує звинувачення з боку прокуратури. Запевняє, що не розголошував жодної закритої інформації про розташування підрозділу ЗСУ. Справу проти себе називає політично вмотивованою і прохає підтримки у Президента України Володимира Зеленського. Відповідне звернення Олександр Мамай вже оприлюднив у своєму Телеграм-каналі.

У зверненні міський голова зокрема зауважує, що аналогічну інформацію раніше оприлюднював начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін, але щодо нього не було порушене кримінальне провадження.

Також Мамай говорить, що сподівається на справедливе рішення суду. Також запевняє, що у жодному разі не буде ухилятися від слідства та суду.

- Із Полтави я тікати нікуди не буду! - говорить міський голова.

"З Полтави я тікати нікуди не буду!" - Олександр Мамай прокоментував обвинувачення прокуратури і звернувся до Володимира Зеленського , фото-1

Нагадаємо, сьогодні міському голові у Октябрському суді Полтави мали обирати запобіжний захід, проте засідання так і не відбулося. З'явилася інформація, що засідання може пройти у закритому режимі.

Нагадаємо, минулого тижня керівник прокуратури Полтавської області Антон Столітній розповів, що Олександру Мамаю повідомили про підозру за поширення даних про розміщення підрозділів ЗСУ в умовах воєнного стану. За санкцією статті міському голові загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Сьогодні Антон Столітній повідомив, що підписав клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також про відсторонення від посади терміном на два місяці.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW