"Народжувала під сигнал повітряної тривоги": як в Тернополі народжували малюків в новорічну ніч



У Тернополі  в новорічну ніч  першим народився хлопчик вагою три з половиною кілограми. Мати хлопчика Олена Шмигельська каже, народила о першій годині 15 хвилин. Про це породілля розповіла в інтерв'ю "Суспільному".

 Як розповіла жінка, вона не раз думала про те , що страшно 31 народжувати, та чомусь була впевнена, що будуть обстріли.

"Правда вдень, були в підвалі, сиділи, бо була повітряна тривога. Десь о 14 ми спустились у підвал і сиділи до 16 години. Потім я народжувала під сирену. Я народила, а через 10 хвилин закінчилась повітряна тривога. Але нічого, вони нас обстрілюють, а ми народжуємо".

Олена Шмигельська каже, перед пологами встигла загадати новорічне бажання.

"Щоб не чути звуки сирен, не ховатися від ворожих атак, щоб діти не знали війни".

0 5 годині 45 хвилин народилася дівчинка. Батько немовляти каже, лікарі прогнозували, що донька народиться на тиждень пізніше.

"Дата мала бути на саме Різдво 7 числа. Ми почали готуватися ближче до 7 числа. От знаємо, що все спокійно, але тут так 30 грудня дивимося, а в нас починається якраз процес. Дитина в нас з’явилася 1-го січня", – каже батько Назарій Довгополий.

"Я була дуже щаслива. Ми хотіли дівчинку, ми чекали на дівчинку", – розповіла породілля Роксолана Довгопола.

В перший день нового року в обласному перинатальному центрі народилися 5-ро дітей. Це на двох немовлят більше, ніж минулого року. Про це розповів директор центру Віктор Овчарук.

"Народжувала під сигнал повітряної тривоги": як в Тернополі народжували малюків в новорічну ніч , фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW