Обстріл Авдіївки, Бахмута, Краматорська, Дружківки, Курахового та інших населених пунктів: поліція документує втрати та руйнування



Окупанти вдарили авіаційними ракетами, «Іскандерами» та С-300, а також «Градами», артилерією, танками. Постраждали 10 населених пунктів. Загинули цивільний мешканець і поліцейський.

Обстрілів зазнали міста Авдіївка, Бахмут, Краматорськ, Дружківка, Курахове, смт Велика Новосілка, села Времівка, Веселе, Іванівське, Кам’янка.

Ворог здійснив 28 вогневих атак. Знищено та пошкоджено 9 цивільних об’єктів – житлові будинки, льодову арену, приміщення підприємства, гаражі.

Три удари росіяни нанесли по Дружківці. Ракети С-300 та Іскандер поцілили у житловий сектор й промислову зону. Пошкоджено приватний будинок, гараж і будівлю підприємства, поранено мирного жителя. Втретє по місту завдали авіаудар ракетою Х-55, зруйновано льодову арену.

У Краматорську внаслідок влучання двох «Іскандерів» є жертви та поранені. Серед загиблих - 24-річний співробітник поліції, який перебував при виконанні службових обов’язків.

У Бахмуті під час артилерійського обстрілу загинула цивільна людина.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 84 людини, з початку обов’язкової евакуації - понад 34227 особи, серед них 5079 – діти, 1993 – люди з інвалідністю.

Ракетний терор росії на Донеччині: поліція документує втрати та руйнуванняРакетний терор росії на Донеччині: поліція документує втрати та руйнування

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW