В Одеській області суд виніс вирок збоченцю, який розбещував неповнолітню падчерку



В Ізмаїлі містянина засудили до 6,5 років позбавлення волі за розбещення неповнолітньої падчерки.

Про це йдеться у вироку Ізмаїльського міськрайонного суду від 28 грудня, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

У кінці травня 2022 року нетверезий вітчим без трусів увірвався до флігеля, де перевдягалася малолітня дівчинка. Чоловік почав роздягати дитину. В цей час в приміщення зайшла мати, батько швидко одяг труси, а вона вибігла. Мати побігла до сусідки та викликала поліцію.

Згідно зізнань потерпілої, ще з шести років прийомний батько постійно чіплявся до неї, роздягав, навіть намагався зґвалтувати. Частіше всього це було, коли чоловік був п`яний та вони залишалися наодинці. Нікому раніше про це вона не казала, оскільки боялася відчима, бо він погрожував, що вб`є її та мати.

Матір неповнолітньої дівчинки підтвердила факт розбещення її малолітньої доньки чоловіком, з яким проживає з 2015 року. Сам збоченець під час судових засідань своєї провини не визнав, спираючись на те, що прийомна донька, дружина та сусідка-свідок хочуть його здихатися. Проте факт систематичного зловживання алкоголем підтвердив.

З його слів 23 травня 2022 року зранку він працював, заробив грошей, придбав 2л вина, потім випив його разом з дружиною. Потім пішов спати, але дружина прийшла разом із сусідкою , почали його обвинувачувати в тому, що він чіплявся до доньки, він пішов спати на город, де його пізніше затримали працівники поліції. 

Наразі, згідно висновків експертів, неповнолітня дівчинка виявляє психічні порушення невротичного характеру у вигляді «змішаної тривожно-депресивної реакції», виникнення яких знаходиться в прямому причинно-наслідковому зв`язку із заподіяної їй шкодою. Їй рекомендовано супровід психолога. За своїм психічним станом малолітня потерпіла може правильно сприймати обставини, що мають значення для справи й давати про це правильні покази.

Суд критично поставився до пояснень обвинуваченого про невизнання своєї провини, бо його збочення доводять сукупністю доказів. У висновку експерта зазначено, що малолітня потерпіла дає правдиві покази, а, отже, не схильна до брехні. Тому суд не брав до уваги пояснення обвинуваченого, тому що це суперечить іншим дослідженим доказам.

Отже, ізмаїльські судді визнали винним збоченця та призначити йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на шість років та шість місяців.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW