Спокійніше, ніж у звичайні вихідні: новорічна ніч в Дніпропетровській області минула майже без надзвичайних ситуацій



Одна пожежа, дрібне хуліганство, трохи більше десятка випадків використання піротехніки. Правоохоронці та рятувальники розповіли, як минула новорічна ніч на Дніпропетровщині. Зазначили, правопорушень і надзвичайних ситуацій сталося в рази менше, ніж у попередні роки. 

«Такого в області ще не було. Новорічна ніч пройшла спокійніше, ніж навіть у звичайні вихідні дні. Жодного тяжкого та особливо тяжкого правопорушення. Лише хуліганство», – під час брифінгу у Дніпропетровській ОВА зазначив заступник начальника Головного управління Національної поліції області Володимир Богоніс.

Він додав, що серед іншого в області ставалися побутові сварки з бійками. А ще люди скоювали адміністративні правопорушення – гучно себе вели напідпитку у громадських місцях. Найчастіше розпивали алкогольні напої на дитячих майданчиках поряд із будинком.

Він додав, що у регіоні зафіксували 11 випадкiв використання піротехнічних засобів. Зокрема, петард та салютів. Одну людину затримали. 35-річний мешканець Дніпра ввечері напідпитку запускав з балкона феєрверки. Порушнику загрожує штраф до 34 тис грн або обмеження волі до 5 років. Яке саме покарання він отримає – вирішить суд. 

«Спасибі, що не додали роботи. Був лише один виїзд на пожежу в Магдалинівці Новомосковського району. На щастя, без постраждалих. Горів автомобіль у гаражі. На місце прибув пожежно-рятувальний розрахунок. Протягом години полум’я загсили», – сказав заступник начальника з питань реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Олег Кушнірук.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW