Окупанти заявили, що "зарахували" вкраденого херсонського єнота до вишу в Мелітополі



Призначений російськими окупантами колаборант  та  ректор Мелітопольського державного університету ім. А.С. Макаренка Андрій Чуйков повідомив, що у приймальну комісію закладу надійшла заявка від єнота з Херсона.

Про це повідомляється в Telegram-каналі його ВНЗ, передає 061.

У фантазіях пропагандистів єнот ніби-то обрав для себе два факультети: "Лісова справа" та "Факультет інформаційної безпеки".

Напередодні нового року, ректор –колаборант підписав "наказ" про зарахування єнота як "курсанта" на спеціалізований факультет інформаційної безпеки. "Декан" закладу Юлія Іонова підписала викраденій тварині залікову книжку…

Нагадаємо, окупанти викрали єнота з Херсонського зоопарку під час відступу. Потім російські військові знімали відео з єнотом на своїх позиціях.

Одночасно з цим відомо, вчора під час обміну полоненими українська сторона звільнила 140 військовослужбовців і пітбуля Адіка, що разом зі своєю власницею українською військовою вийшов з «Азовсталі».Жінка потрапила в полон на окупованій території, а собаку в неї забрали. Згодом російські пропагандисти опублікували відео, на якому собаку віддають в руки Кадирову як трофей. Під час розмови чоловіки сміялися з того, що власниця обіцяла своєму псу знайти його. Попри все, пес повернувся додому до своєї сім’ї.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW