І як я до цього не додумався? Підбірка креативних подарунків на Новий рік



Впевнені, у вашому оточенні точно є така людина, у якої є ну просто все. Її не здивуєш ні одягом, ні посудом, ні навіть солодощами. І техніки у неї - хоч відбавляй. 

Про те, що дарувати людям, яким нічого не треба, читайте далі:

  1. В’язаний букет або квіти із пряників.

Нещодевно у соціальних мережах активно почав поширюватися новий тренд - в’язані букети. Ці гарні, м’які, а найголовніше довговічні квіти ще довго тішитимуть красою свого власника.

Що ж до букета із пряників, то це така собі класика, яка стане чудовим подарунком на будь-яке свято. До того ж, ми впевнені, що жодна людина не відмовиться поласувати гарним святковим смаколиком.

2. Екзотичні фрукти.

До речі, про смаколики. Якщо ви або ваші близькі час від часу замріювалися про заморські країни, найкращим подарунком для них будуть цікаві фрукти. Ну або квиток на літак, якщо, звісно, дозволить бюджет.

Отож, про фрукти. Ви точно не прогадаєте, якщо додасте до подарунку пітахайю, мангостан, маракуйю, тамарин або ж трохи звичніший для нас кумкват. Нові смаки неодмінно урізноманітнять ваше святкування та зроблять його незабутнім.

3. Картина по номерах.

Такий презент зазвичай дарують жінкам та дівчатам, однак це зовсім не аксіома. Картини по номерах допомагають своїм власникам заспокоїтись та відволіктися від рутинних буднів.

4. Піднос.

Для кави в ліжко, звісно ж. Насправді такий подарунок є дуже функціональним. Завдяки підносу можна не тільки переносити їжу із однієї кімнати в іншу. Він також може стати естетичним елементом декору та робити кухню ваших близьких затишнішою.

5. Талон на 20 літрів пального.

Бо який іще цікавіший подарунок можна взагалі вигадати? Від такого подарунку ви будете у подвійному виграші: по-перше, так одержувач призенту відчує просто незабутні враження. По-друге, цей подарунок буде ще й неабияк функціональним, адже його можна буде використати як для машини, так і для бензогенепатора.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW