Рятувальна служба Дніпропетровщини у новорічну ніч працюватиме у посиленому режимі



На добове чергування у новорічну ніч стануть 600 рятувальників. А ще – працюватиме понад 100 одиниць техніки. Про це розповіли під час брифінгу у Дніпропетровській ОВА.

«Працюємо у посиленому режимі. Традиційно у новорічну ніч число пожеж збільшується. Через встановлені із порушенням ялинки та використання несправних гірлянд. А ще – запалювання бенгальських вогнів та іншої піротехніки у приміщенні», – зазначив т.в.о начальника відділу зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Сергій Ковтонюк.

Встановлена ялинка не має перешкоджати вільному виходу з приміщення, наголосив він. Також її слід надійно закріпити на підставці. Заборонено розташовувати поблизу новорічного дерева обігрівачі та свічки.

«Використовуючи гірлянди, переконайтеся, що електричні дроти мають надійну ізоляцію. Одне з головних правил – не залишайте дітей без нагляду та не дозволяйте їм самостійно включати ілюмінацію новорічного дерева. Проведіть з ними попередні бесіди про основні правила пожежної безпеки», – додав Сергій Ковтонюк.

Він підкреслив: правила прості та їх дотримання дозволить уникнути неприємностей у новорічні дні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW