Садовий розповів про наслідки ракетного удару у Львові



Львів оговтується після ранкових ракетних ударів 29 грудня. 

29 грудня ворог атакував ракетами електропідстанції на Львівщині, на жаль, дві ракети влучили в ціль. Через це 90% Львова та навколишні села залишилися без світла. Також і місті є проблеми з водопостачанням та зв'язком. 

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, станом на 14:00 у місті почали курсувати тролейбуси і відновили рух трамваї. ТЕЦ-1 і ТЕЦ-2 почали нормально працювати, відтак незабаром у будинках відновиться теплопостачання. Воду у оселях обіцяють відновити вже до вечора 29 грудня. 

"По водопостачанню маємо вибудувану систему і через дизельгенерацію водопостачання є на перших поверхах. Поступово тиск буде підніматися, і всі споживачі матимуть до вечора воду. Однак, навіть якщо повністю зникне електропостачання, то ми зможемо подати воду 95% мешканцям Львова, але до перших поверхів. Це великий плюс", - додав очільник міста. 

Також за словами Андрія Садового, через масові ракетні удари Львів може отпинитися без електроенергії на декілька днів. 

"Тому, треба пильнувати щоб повербанки були заряджені, був запас води, запас продуктів, сухий спирт. Сьогодні у наших укриттях ми маємо активованих 1150 пічок з дровами. Ще 350 купили і мешканці будинку дебатують – встановлювати чи не встановлювати? Встановлюйте, щоб мати альтернативу в разі потреби! До речі, перші пічки встановили у будинках, де мешкають працівники ДСНС", - розповів мер Львова Андрій Садовий.

Читайте також: Де зігрітися у Львові: пункти обігріву, які працюють у постійному режимі 29 грудня, - АДРЕСИ



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW