На Миколаївщині продовжують розміновувати деокуповані території. Лише за вчора вилучили понад сто вибухонебезпечних предметів, - ФОТО



На території Миколаївської області продовжуються роботи по очищенню територій від вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області, 4876 рахвів піротехнічні розрахунки залучались для проведення ідентифікації виявлених різнокаліберних боєприпасів, загалом вилучено 7190 одиниць. 

Лише за один день, 26 грудня вдалося зробити чистішим наш край та прибрати 145 вибухонебезпечних предметів. 

Найбільше боєприпасів виявлено на території деокупованих населених пунктів та тих, де велись активні бойові дії. Тож для мешканців цих районів небезпека травмування залишається найбільшою.

На Миколаївщині продовжують розміновувати деокуповані території. Лише за вчора вилучили понад сто вибухонебезпечних предметів, - ФОТО , фото-1

Головне управління ДСНС України у Миколаївській області в черговий раз звертаються до громадян бути обачними та в разі виявлення вибухонебезпечного або підозрілого предмета одразу повідомте екстреним службам по лінії 101 або 102. Не наближайтесь на них, не чіпайте, не пересувайте. Обгородіть місце знахідки та не підпускайте сторонніх, особливо дітей! 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW