"Снаряд влучив на подвір’я домоволодіння": подробиці обстрілу, від якого загинув пенсіонер і постраждала його дружина на Харківщині, - ФОТО



У Харківській області поліція щодня документує воєнні злочини окупантів проти мирного населення.

24 грудня близько 08:30 військові країни-агресора здійснили мінометний обстріл села Подоли Куп’янського району. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

Раніше ми писали, що російські окупанти минулої доби обстріляли кілька населених пунктів Харківщини, загинув пенсіонер, його дружина поранена.

Снаряд влучив на подвір’я домоволодіння. В результаті ворожої атаки загинув 72-річний місцевий житель. Його 74-річну дружину з осколковим пораненням доставили до лікарні. Пошкоджень зазнали приватний будинок та господарчі споруди.

Зранку ворог двічі обстріляв місто Вовчанськ. Опівдні росіяни вдарили по околиці села Грушівка на Куп’янщині. Вдень під вогонь потрапили селища Хатнє та Амбарне Великобурлуцького району. Снаряди розірвалися поблизу населених пунктів і шкоди місцевим жителям не спричинили. Війська РФ також обстріляли територію біля села Уди в Богодухівському районі. Вночі окупанти знову накрили артилерійським вогнем прикордонний Вовчанськ. В зоні ураження опинилися домоволодіння людей, пошкоджені кілька будинків. В усіх випадках жертв серед населення не зафіксували.

Слідчі провели огляди місць подій та зібрали речові докази. За даними фактами відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW