У Коломиї судитимуть чоловіка, який назвав путіна “молодцем”, а ЗСУ – “вбивцями”



Мешканця Прикарпаття судитимуть за публічне виправдовування збройної агресії окупантів та спричинення тілесних ушкоджень перехожому.

Правоохоронці Прикарпаття завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя за спричинення умисного легкого тілесного ушкодження та публічне виправдовування збройної агресії росії проти України (ч. 2 ст. 125, ч.1 ст. 436-2 КК України). Про це повідомили в обласній прокуратурі, передає Галка.

Слідство встановило, що в червні цього року 49-річний чоловік у Коломиї під час суперечки із перехожим завдав йому металевим предметом удар по голові.

Внаслідок чого той отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми зі струсом головного мозку, перелому кісток носа.

При цьому зловмисник привселюдно виправдовував дії окупантів та стверджував, що «путін молодець, а наші вбивці..», «путін правильно робить, що вбиває вбивць, таких як ви..», «скоро на території України прийде путін, та покаже як правильно жити».

Досудове розслідування у кримінальному проваджені здійснюють слідчі ГУНП в Івано-Франківській області. Обвинуваченому загрожує до трьох років позбавлення волі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW