Депутат Харківської обласної ради, який фігурував у розслідуванні про “батальйон Монако”, вирішив скласти повноваження



Депутат Харківської обласної ради Володимир Скоробогач, який обирався від забороненої "Опозиційної платформи - За життя", має намір скласти повноваження.

Відповідну заяву на ім'я голови облради він опублікував 21 грудня у Facebook.

Коментуючи документ, він написав, що головні питання більше не виносяться на розгляд депутатів і він більше не може впливати на них, обстоюючи інтереси виборців.

“Часто рішення приймаються без обговорень, багато з них проходить повз сесійну залу, питання про бюджет області не було заведено в комісії, а субвенції з державного бюджету (а це мільярд гривень) взагалі було розподілено без депутатів”,— заявив Скоробогач.

Рішення про складання повноважень Скоробагач назвав “усвідомленим та виваженим”.Заява датована 9 грудня.

В облраді вже є проект рішення сесії щодо прийняття відставки Скоробогача, проте дату найближчого засідання ще не призначено.

17 серпня ”Українська правда” оприлюднила розслідування про українських бізнесменів та нардепів, які відпочивають у Монако, Монте-Карло та Ніцці, коли в Україні триває війна.

Серед них — Вадим Столар, Ігор Абрамович, брати Ігор та Григорій Суркіси, Костянтин Жеваго, дружина Олександра Ярославського Марина.

Помітили на елітному курорті й автомобілі, що належали депутату Харківської міськради Марії Скоробагач і мікроавтобус, що її возив батькові.

Після публікації Державне бюро розслідувань України розпочало розслідування за цим фактом.За даними “УП”, у списку осіб, які перевіряються, близько 80 осіб.В опублікованій виданням частині списку вказано сам Скоробогач та дві його родички.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW