Що притягує гроші: як привернути багатство в Новому році



Зовсім скоро в усьому світі настане новий 2023 рік. Практично всім хочеться, щоб наступний рік був успішним і багатим.

Виявляється, що на наявність фінансів у вашому домі можна вплинути. Достатньо придбати предмети, які приваблюють гроші.

Які предмети притягують гроші в дім

Для того, щоб здобути фінансове благополуччя, звісно, потрібно багато і старанно працювати, однак не варто нехтувати і всілякими амулеями і талісманами, які допоможуть вам стати багатшими.

Солодка купюра

Багатьом відомий давній лайфхак із залучення грошей - купюра в гаманці, яку ви ніколи не використовуєте. Цей талісман можна посилити, достатньо змастити купюру медом і гарно висушити, після чого скласти і заховати в гаманці.

Магнітне тяжіння

Цей амулет буде дещо схожий на попередній. Однак різниця все ж є. Для того щоб магніт привернув до вас гроші, його потрібно обернути у велику купюру і надійно заховати в одному з відділень гаманця.

Грошовий млин

Такий талісман можна зробити самостійно, однак якщо ви вже ухвалили таке рішення - майте на увазі, що робити його можна тільки на зростаючий місяць. Простіше - купити талісман. Продаються вони практично у всіх сувенірних магазинах.

Підкова

Один з найвідоміших символів благополуччя і фінансової стабільності. Сміливо купуйте і розташовуйте амулет над вхідними дверима у ваш будинок. Головне - правильне розташування. Підкова обов'язково має бути розташована дужками вгору.

Читайте також: Комендантська година під час Новорічних свят: які обмеження чекають на українців у різних областях



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW