«Твій Дім – це Ти»: у Чернігові в музеї Галагана відбувся арт-захід для дітей



18 грудня в Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана відбувся благодійний арт-захід «Твій Дім - це Ти» для дітей з Чернігівщини та ВПО.

На жаль, сьогодні українські діти знайомі з війною не через мультфільми або книги. Вони зустрілись з нею віч-на-віч, хоч як би ми не хотіли захистити їх. Замкненість, нічні страхіття, лякаючі сюжети малюнків та розповідей – це найменші свідчення того, що війна безповоротно вплинула на них та змінила їхні життя. Більшість з цих дітей вже не вірить в казки, але ми знаємо, як допомогти їм побачити добро, відновити своє дитинство та повернути дитячі мрії.

«Твій Дім – це Ти»: у Чернігові в музеї Галагана відбувся арт-захід для дітей (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-1, Фото Сергія Тонканова

Фото Сергія Тонканова

Студія PAM PAM вирішила створити і організувала арт-простір для дітей в стінах музею, щоб діти мали змогу переключитись від пережитого і відчути себе чарівниками під час майстер класу з Дар’єю Мацкевич, створюючи новорічний подарунок для себе чи близьких - малювали та створювали художні листівки.

Другою частиною заходу стала презентація реабілітаційного проєкту для українських дітей «UNITY for children» та відео з написання картини-історії дітей, на яку були запрошені всі охочі жителі Чернігова, що хотіли вплинути на життя дітей Чернігівщини та ВПО.

«Твій Дім – це Ти»: у Чернігові в музеї Галагана відбувся арт-захід для дітей (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-2, Фото Сергія Тонканова

Фото Сергія Тонканова

Протягом презентації благодійного проєкту всі охочі мали можливість придбати ляльки-мотанки, листівки, пазли, чашки та іншу сувенірну продукцію з дитячими ілюстраціями. Усі вилучені з продажів кошти будуть спрямовані на допомогу діткам, що постраждали від війни через проєкт «UNITY for children».

Сергій Тонканов, фото автора



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW