Дніпрянин організував схему переправлення за кордон чоловіків призовного віку



За процесуального керівництва Центральної окружної прокуратури м. Дніпра повідомлено про підозру громадянину за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 332 КК України).

Як повідомляє прес-служба Дніпропетровської обласної прокуратури, за даними слідства, мешканець м. Дніпро організував схему переправлення за кордон чоловіків призовного віку. Одному з мешканців за 11 тис доларів США він пообіцяв здійснити повний супровід у проходженні фіктивної військово-лікарської комісії із подальшим отриманням підробленого висновку про непридатність до військової служби, який надає можливість перетнути держкордон.

Чоловіка затримано у порядку за ст. 208 КПК України під час одержання грошових коштів. Вживаються заходи для встановлення інших співучасників злочину.

Заходи з викриття проводились слідчими відділення поліції №7 Дніпровського районного управління поліції ГУНП у Дніпропетровській області, оперативний супровід - співробітниками міграційної поліції ГУНП в Дніпропетровської області. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW