У Львові тривають земельні роботи під будівництво нового корпусу ліцею № 80



Завершити будівництво корпусу ліцею № 80 планують до кінця 2024 року.

Станом на 20 грудня у Львові на вулиці Героїв Крут розпочали підготовчі земельні роботи під будівництво нового корпусу ліцею №80. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

За словами заступника міського голови Львова з містобудування Любомира Зубача, вони триватимуть до кінця зими, а відтак у березні почнуть заливати фундамент. Навчальний корпус, площею 6700 кв. м, будує власним коштом приватна будівельна компанія. Повністю завершити будівництво корпусу планують до кінця 2024 року.

"Стартував важливий для міста проєкт – школа на Героїв Крут. Тут буде збудовано новий, великий і сучасний корпус для ліцею № 80 для більш ніж пів тисячі учнів. Наразі тут підготовчі роботи, а саме – земляні, які триватимуть до кінця зими. А на початку березня мають розпочати заливати фундамент".

Дорожня карта орієнтовно така: до кінця 2023 року буде зведена і накрита "коробка", а до кінця 2024 року обіцяють повністю завершити внутрішні роботи з ремонтом, також повинні подбати про благоустрій – і діти сядуть за нові парти у новій школі", - розповів Любомир Зубач.

Довідково. Новий навчальний корпус, площею 6700 кв. м, будує приватна будівельна фірма Resident Development. Після завершення будівництва його передадуть у власність міста – там буде комунальна школа. У новому приміщенні запланували басейн, їдальню і, що важливо, бомбосховище, яким слугуватиме приміщення тиру. Облаштують також спортивну зону та шкільне подвір’я.

Це дасть змогу вивільнити корпуси початкової школи, яка зараз займає приміщення садочка на вулиці Мишуги, відтак там знову облаштують дитячий садочок. 

Візуалізація нового корпусу ліцею № 80, Фото: пресслужби Львівської міськради

Візуалізація нового корпусу ліцею № 80, Фото: пресслужби Львівської міськради

Читайте також: У Львові реставратори відновили 4-метрову дубову браму, - ФОТО

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW