У лікарнях перебувають 19 осіб: в якому стані постраждалі внаслідок ракетної атаки по Дніпропетровщині



16 грудня відбулася дев’ята масована ракетна атака по Україні. Більшість ворожих повітряних цілей було знищено силами ППО, але ті що дісталися цілі значно нашкодити. Зокрема на Дніпропетровщині є влучання в житловий будинок. Внаслідок цього у Кривому Розі загинули четверо, а також постраждали 19 осіб, які наразі перебувають у лікарні.

Про це повідомив заступник директора департаменту охорони здоров’я ДніпроОВА Олексій Григорук, передає редакція 056.

За його словами, постраждали як діти, так і дорослі. Всі вони мають травми і тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Деякі пацієнти отримали медичну допомогу та відправилися додому, але більшість все ще перебуває на стаціонарному лікуванні.

«Наразі нам відомо про 19 постраждалих людей внаслідок ракетних ударів у Кривому Розі. Нажаль, 3 з них загинули на місці. Серед них дитина 1 рік і 7 місяців. Ще один чоловік 33-х років загинув у лікарні. Зараз у лікарнях перебувають 4 дітей серед них дівчинка 7 років – вона перебуває у важкому стані. Її діагноз: мінно-вибухова травма, черепно-мозкова травма, переломи сьомого, дев’ятого ребер. Вона прооперована, наразі її стан оцінюється як важкий. Також у стаціонарі знаходяться дорослі, троє з них у важкому стані», – повідомив заступник директора департаменту охорони здоров’я ДніпроОВА Олексій Григорук.

Також на лікуванні перебувають постраждалі внаслідок ворожих обстрілів Криворізького і Нікопольського районів – це працівники підстанції. Двоє з Нікопольщини і один з Криворізького району. Вони також отримують кваліфіковану допомогу у лікарнях Дніпропетровщини.

Нагадаємо, що зранку, 16 грудня, російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку по території України. Влучання ворожих ракет по об’єктам цивільної та енергетичної інфраструктури було зафіксовано, в тому числі, у різних районах Дніпропетровщини.

Влучання ворожих ракет по об’єктам енергетичної інфраструктури були зафіксовані в Нікопольському та Криворізькому районах. Однак, найбільшою трагедією стало влучання російської ракети Х-101 у житловий будинок у Кривому Розі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW