У Сумському районі поліція вилучила гранатометний постріл, який знайшли діти



До Сумського районного управління поліції за минулу добу надійшло два повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів в селах Степанівка та Журавка. На місця подій відразу виїхали представники вибухотехнічного відділу ГУНП в Сумській області, провели огляд та вилучили небезпечні предмети.

До поліції надійшло телефонне повідомлення з села Степанівка Сумського району, про те, що місцеві діти на території населеного пункту зайшли снаряд ГП-25 від підствольного гранатомету.

Прибувши за вказаною адресою, спеціалісти вибухотехнічного відділу визначили, що боєприпас є надзвичайно небезпечним. Сапери поліції вилучили його та вивезли за межі населеного пункту для знищення.

З села Журавка Сумського району до поліції зателефонував місцевий житель та повідомив, що біля покинутої ферми з грунту стирчить мінометна міна. Прибувши за викликом, вибухотехніки оглянули територію та з обережністю витягли з мерзлої землі хвостову частину від міни 82 калібру, яка залишилася після вибуху снаряду, і не є небезпечною. 

Враховуючи те, що обстріли Сумської області рашисти не припиняють, українцям варто   бути надзвичайно пильними і обережними. Радимо людям, у випадку виявлення будь-яких боєприпасів їх не чіпати. Обов’язково, про виявлення підозрілих і вибухонебезпечних предметів, повідомляйте представників місцевої влади, сільських чи міських голів, військових, поліцію чи рятувальників. З’ясувати ступінь небезпеки  знахідки зможе лише фахівець.

Відділ комунікації поліції Сумської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW