Полтавські захисники збирають кошти на безпілотник «Чаклун»



Сьогодні аеророзвідка - один із ключових елементів, що надає перевагу на полі бою. Раніше наші бійці переважали московських окупантів завдяки засобам цивільної аеророзвідки. Звичайні "Мавіки" і "Аутели" активно робили свою роботу, допомагаючи добувати інформацію та корегуючи вогонь. Але ера цивільних дронів починає просідати через постійну протидію РЕБів окупанта.Українські фахівці та просто ентузіасти активно взялися за розробку досконаліших систем повітряного спостереження.

Є вже ряд цікавих виробів, що активно працюють на "нулі" і пройшли перевірку боєм. Один із таких БПЛА - "Чаклун", розроблений в Дніпрі. Літачок має значну дальність польоту, у декілька десятків кілометрів, оснащений системою протидії РЕБу. Має значно нижчу ціну, порівняно з аналогами, і може допомогти робити більше "бавовни".

Саме такий безпілотник хочуть придбати наші земляки, котрі воюють з перших днів вторгнення. Від їхнього імені полтавець Роман Чабановський звертається до усіх небайдужих з проханням про допомогу у придбанні безпілотника.

« Вартість комплексу - 400 000 грн. Наші екіпажі вже пройшли ряд навчань і знають що з ним робити. Друзі, для здійснення дива-придбання та потім ще ряду дрібненьких див для перемоги, нам потрібна ваша підтримка. Нема великих чи малих внесків, кожне зусилля сьогодні важливе. Чи то кошти, чи то репост, чи + в коментарях, адже він робитиме публікацію популярною. Унизу лишаю реквізити» - пише Роман.

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:

Банка Монобанк https://send.monobank.ua/jar/2v3cRNhzzQ

Карта Приват на ім’я Романа Чабановського

5168745119292628

Читайте також: За добу українські воїни знищили 590 окупантів та 27 ворожих безпілотників



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW