У Мирнограді відбулися заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС



Відбулися заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Про це повідомляє прес-служба Мирноградської МВА.

Цей день пам'яті давно став скорботним нагадуванням всьому людству про важку перемогу над вогнем, який охопив реактор атомної станції.

У День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, громада Мирнограда вкотре зібралась біля пам’ятника жертвам аварії на ЧАЕС, аби вшанувати загиблих, подякувати ліквідаторам за героїзм, за силу духу, за те, що стали на захист безпеки людства.

 Серед присутніх на мітингу – ліквідатори та члени їх сімей, вдови, представники військової адміністрації, підприємств та установ, громадських організацій.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять померлих ліквідаторів аварії на ЧАЕС. 

Зі словами вдячності до учасників заходу звернулась заступник з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Ситник: "Шановні ліквідатори Чорнобильської аварії! Велика Вам подяка і низький доземний уклін за відвагу, патріотизм і мужній вчинок, який врятував людство від непоправних наслідків. Нехай будуть вдячні та уважні люди до Вас, щодня, щохвилини, завжди. Хай більше ніколи не спіткає нашу країну така біда як Чорнобиль! Зичимо усім Вам, і Вашим родинам міцного здоров’я, щастя і добробуту, сімейного тепла і мирного неба над нашою Україною! А тим, кого з нами вже немає – вічна і світла пам’ять…».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW