У Львові під час благодійного аукціону зібрали понад 100 тисяч гривень на допомогу ЗСУ



Студенти Львівської Політехніки та Львівської національної академії мистецтв створили понад 70 унікальних дизайнерських робіт, щоб зібрати кошти для захисників та захисниць. 

9 грудня у Львові в Пороховій вежі провели благодійні виставка та аукціон під назвою "Студенти-дизайнери Львова для ЗСУ". Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Аби допомогти армії, студенти Львівської Політехніки та Львівської національної академії мистецтв створили понад 70 унікальних дизайнерських робіт. Серед них -  твори графіки та живопису, прикраси, наплічники, еко-торбинки.

Частину мистецьких творів виставили на аукціон, решту — всі охочі зможуть придбати впродовж наступних кількох тижнів. Роботи експонуватимуть на першому поверсі Порохової вежі почергово. 

Найдорожчою під час аукціону стала робота "Перше враження" Валерії Мерчанської, яка символізувала майбутню перемогу. Завдяки їй вдалося виручити 14 тисяч гривень.

У Львові під час благодійного аукціону зібрали понад 100 тисяч гривень на допомогу ЗСУ
Фото: пресслужби Львівської ОВАУ Львові під час благодійного аукціону зібрали понад 100 тисяч гривень на допомогу ЗСУ
Фото: пресслужби Львівської ОВА

Організаторами події були департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської ОВА, Національний університет "Львівська Політехніка", Львівська національна академія мистецтв, Центр архітектури, дизайну та урбаністики "Порохова вежа", Архклуб, Львівська спілка архітекторів НСАУ.  

Читайте також: Козицький повідомив про ситуацію у Львові та області 10 грудня

Фото на головній: пресслужби Львівської ОВА



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW