У Покровську відбулось чергове засідання комісії з надання жителям громади матеріальної допомоги



Серед членів комісії, яка на постійні основі збирається для розгляду заяв мешканців на отримання матеріальної допомоги, заступники міського голови, депутати, керівники установ та служб міської ради.

Сьогодні під час чергового засідання було розглянуто 36 заяв. Кожна з них була підкріплена офіційними документами, які підтверджують необхідність виділення фінансової допомоги. Це довідки про дороговартісне лікування, проведення оперативних втручань, хіміотерапії. 

У Покровську відбулось чергове засідання комісії з надання жителям громади матеріальної допомоги, фото-1

«Під час розгляду заяв нікому не було відмовлено, всім надано диференційовану допомогу – від 3 до 25 тисяч гривень», - зазначила начальниця УСЗН Ірина Бонзюх.

У Покровську відбулось чергове засідання комісії з надання жителям громади матеріальної допомоги, фото-2

За словами заступниці міського голови Маргарити Ідрісової, багато людей звертаються з проханнями про виділення фінансової допомоги на лікування онкологічних захворювань.

У Покровську відбулось чергове засідання комісії з надання жителям громади матеріальної допомоги, фото-3

«Серед документів, які надають мешканці нашої громади, дуже багато довідок про проведені оперативні втручання. Всі заяви ретельно розглянуті. Відповідно до затвердженого Положення, ми надаємо всебічну підтримку нужденним і продовжимо це робити й надалі», - підсумувала результати засідання Маргарита Ідрісова.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW