У День Збройних Сил України нагородили бійців різних формувань Сумщини



День Збройних сил України — це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни, забезпечує обороноспроможність Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу та звитязі яких ми можемо почуватися у безпеці.

Під головуванням першого заступника голови Сумської обласної ради Вадима Лисого відбулося урочисте нагородження бійців різних формувань Сумщини.

«З першого дня кожен з вас стоїть на захисті своєї Батьківщини. Ви невтомно захищаєте свою країну. Хочеться відзначити кожного з вас. З такими бійцями українці можуть бути на 100% впевнені, що ситуація стабільна та контрольована, підрозділи готові до будь-якого розвитку подій. День Збройних сил України - одне з найважливіших свят цього року, адже ЗСУ зараз є нашою опорою», — зазначив Вадим Лисий.

Присутні згадували свій бойовий досвід, в декого він почався далекого 2014, а дехто тільки в 24 лютого почав тримати зброю в руках. Головне, що цих людей об’єднує бажання захищати свій дім.

«Багато кого я знаю особисто з перших днів війни. Я бачив як на моїх очах прості чоловіки різних професій брали до рук зброю і ставали справжніми військовими», — сказав депутат Микита Баня.

Також згадали і полеглих бійців, та вшанували їх хвилиною мовчання.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW