"Brosko Studio" долучилась до волонтерського проєкту “Допоможи нам тобі допомогти” від ГО “Інша жінка”



Трішки добра на початку робочого тижня.

ГО “Інша жінка” спільно із  "BroskoStudio", що знаходиться у ТРЦ Київ,  організували 20 безкоштовних тренувань для жінок, що покинули свої домівки через російську агресію на території нашої країни. Це вдалося зробити у рамках проєкту “Допоможи нам тобі допомогти" завдяки якому, люди, які покинули свою домівку через війну, зможуть швидше адаптуватись до нового міста, заведуть нові знайомства.

За декілька годин від початку реєстрації на проєкт записалося понад 80 дівчат з категорії ВПО. Це спонукало організаторів оперативно додавати тренування, щоб запросити всіх охочих. Тож, тренування проходили в інтенсивному режимі протягом 5 п'ятниць поспіль починаючи з 14 жовтня. 

"Brosko Studio" долучилась до волонтерського проєкту “Допоможи нам тобі допомогти” від ГО “Інша жінка”, фото-1

Учасниці мали змогу обрати  тренування з декількох варіантів - стретчинг, body pump, пілатес та  body dance.

Стретчинг - це ряд фізичних вправ, спрямованих на розтягування м'язів, зв'язок і поліпшення гнучкості всього тіла.

BODY PUMP - це ідеальне поєднання силового та аеробного навантаження. Це тренування зі штангою для тих, хто хоче домогтися гарної фізичної форми за короткий проміжок часу.

BODY DANCE - найбільш популярний і ефективний вид спортивної гімнастики. Основним завданням, якого є поліпшення постави, позбавлення від зайвої ваги та зміцнення м'язів ніг.

Пілатес - це система фізичних вправ, спрямована на підвищення гнучкості суглобів, зміцнення спини і поліпшення координації рухів.

Заняття проводили 3 тренерки - Ірина, Анна та Оксана. Оксана та Анна - тренерки "Brosko Studio", а Ірина - керівниця клубу танцювальної аеробіки "Body dance", яка сама переїхала до Полтави з міста Чугуєв після 24 лютого, тож вона як ніхто відчуває, що саме потрібно жінкам у цей нелегкий період. Хореографії пані Ірина присвятила все своє життя.

- Групова програма - жіноча фішка, - каже пані Ірина.

По завершенню проєкта, кожна із учасниць отримала від Brosko Studio подарунок - сертифікат на одне безкоштовне тренування або сертифікат на 50% знижку до кінця 2022 року на відвідування студії.

- Для нас приємно бути частиною цього проєкту, дати можливість дівчатам перемкнутися на позитивні емоції, допомогти інтегруватися у новому місті та знайти нових подруг, - зазначають організатори на своїй сторінці в інстаграмі.

"Brosko Studio" долучилась до волонтерського проєкту “Допоможи нам тобі допомогти” від ГО “Інша жінка”, фото-2

Нагадаємо, у Brosko Studio ви може відвідати такі тренування:

Tabata

ABT

Stretching Full Body

Kids Latina

Body Pump

Fitness Jumps

Stretching шпагат

Pilates

Power Fit

Body Sculpt

Healthy BackFunctional training.

"Brosko Studio" дякує ГО “Інша жінка” за можливість стати частиною такої важливої роботи!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW