"Ми хочемо зробити так, щоб з понеділка у людей кожні 4 години було світло", - Віталій кім про нові графіки



З понеділка, 5 грудня, "Миколаївобленерго" має ввести нові графіки, згідно якими вдень в оселях людей буде більше світла, а деякі підприємства мають перейти на нічні зміни.

Про це заявив в ефірі національного телемарафону новин голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає 0512.ua.

- Наразі графіки такі “скомкані”, що “Миколаївобленерго” мало укладатись у ліміт, який нам дається на область. У людей світло вночі було, а вдень включали на 2-4 години, це не дуже правильно. Ми хочемо зробити так, щоб з понеділка у людей кожні 4 години було світло. Я не можу в усьому звинуватити працівників профільного підприємства адже вони було здебільшого задіяні у відновленні енергосистеми на деокупованій території, - сказав Кім. 

Також Віталій Кім зазначив й за роботу підприємств, яких напередодні закликав перейти у нічні зміни.

- Ми відокремили великі та стратегічні підприємства від інших представників бізнесу, їм буде даватись окремий ліміт. З іншими будемо домовлятись індивідуально й просити перейти на нічні зміни, тому що вночі у них буде більше елетроенергії. А вдень люди зможуть закривати свої побутові питання, - додав Кім.

Нагадаємо, на Миколаївщині будуть планують ввести погодинні графіки виключення світла, зокрема через суттєве навантаження на енергосистему. Крім того, Віталій Кім закликав підприємства регіону переорієнтуватися на нічні зміни та виніс окреме попередження “Миколаївобленерго” за самовільне відключення світла. 

З понеділка, 5 грудня, "Миколаївобленерго" має ввести нові графіки, згідно якими вдень в оселях людей буде більше світла, а деякі підприємства мають перейти на нічні зміни.

Здійснено за підтримки Асоціації "Незалежні регіональні видавці України" в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW